Публікації

Для 7го класу. В кого погана швидкість Інтернету

Зображення
Працюємо за підручнком Ривкінд Й.Я. 2015 рік, так як нового ще немає :( Опрацювати параграф 3.3 виконати практичну роботу 4, с.71 Опрацювати параграф 3.4 виконати вправи 1,2  - сторінка 77 Всі роботи надіслати на поштову скриньку pgimnazia1@gmail.com Якщо все таки буде можливість загрузити відео... то перегляньте, будь ласка їх! це дуже цікаво і пізнавально! Відео для перегдяду (можна і виконати!) 1. Програмування Python. Hello world 2.  Введення та виведення даних у програмі на Python 3.  Дані різних типів у Python 4.  Задачі на обчислення мовою програмування Python 5.  Команда умови мовою програмування Python

Тестування учнів по класах

На сторінці кожного класу розміщено завдання і тестування. Крім того й тут теж розміщенно тестування, кожен учень має зайти на сайт join.naurok.ua     ввести свій код і виконати тестування. Результати надсилати не потрібно. Вони в мене автоматично зберігаються 5 клас Тестування на тему:  Алгоритми з повтореннями. Цикли з умовою та цикли з лічильником. Код  доступу 907367 6 клас Тестування на тему "Вкладені алгоритмічні структкри повторення та розгалуження" Код доступу 124718 Узагальнення знань з теми "Алгоритми та програми" Код доступу  276233 7 клас Тестування на тему "Алгоритми та програми" Ми із 7 класом працюємо з ІТ-книгою Завадського І.О.,  тому учням потрібно просто перейти за посиланням https://nvoikt.blogspot.com/p/7.html 8 клас Підсумковий тест. Тема: Алгоритми роботи з об'єктами та величинами Код доступу 8-А клас     199213 Код доступу 8-Б клас      599228 9 клас Підсумковий тест.

Оновлені завдання по класах

Так, як карантин продовжено, то і сторінки із класами поповнилися новими завданнями. Дякуємо всім учням, які працюють і вчасно надсилають файли з відповіддями. Молодці! Ну що ж!? Вперед! Успіхів! А головне - здоров'я!!!

Запитання, відповіді

Якщо у вас виникають запитання стосовно будь-якої заданої роботи, може звертатися по допомогу на електронну адресу: olesyakarpets@gmail.com   або  12vpoltavets@gmail.com або заповнивши форму, подану нище. Виконані завдання надсилати на адресу: pgimnazia1@gmail.com Завантаження…

Дистанційне навчання

Дорогі учні, ми - Полтавець Валентина Іванівна та Царук Олеся Яківна підготували для вас завдання з інформатики, які ви зможете без проблем виконати вдома, дистанційно.